Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Chcel vyzerať ako Britney Spears. TAKTO to dopadlo!
Zdielať na

Chcel vyzerať ako Britney Spears. TAKTO to dopadlo!

Bryan Ray (30) z Los Angeles je tak trochu zvláštny. Iste, každý máme svoj vzor, ktorým sa inšpirujeme, či napodpobňujeme. Americký mladík ale svoj vzťah k idolu posunul na celkom iný stupeň. Dal sa preoperovať.

Mladý muž z Kalifornie je natoľko posadnutý speváčkou Britney Spears, že sa rozhodol investovať nemalé peniaze do plastík, aby vyzeral presne ako ona. Podstúpil viac ako 90 operácií a zákrokov, ktoré z neho mali spraviť vernú kópiu Britney. 

Posadnutý

Pravidelne absolvuje ošetrenia botoxom, dáva si do tela vpichovať tukové injekcie, podstupuje laserové epilácie, výplň pier, či neustále omladzovanie pleti. Všetko sa to začalo, keď mal Bryan sladkých sedemnásť rokov. "Britney bola tou najväčšou hviezdou na svete. Veľmi ma to k nej ťahalo. Fascinoval ma jej smiech, jej reč, vystupovanie na pódiu," priznal mladík.

S Britney sa mu dokonca podarilo trikrát sa stretnúť. Bryan po stretnutí povedal, že vyzerala príliš obyčajne, nemala na sebe žiaden mejkap. "Je veľmi nádherná, je to ten najsladší človek na svete," nešetril chválou.

Súvisiace články

Najčítanejšie