Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Monika Bagárová utiekla od amerického pracháča!
Zdielať na

Monika Bagárová utiekla od amerického pracháča!

Spevácka kráska a niekdajšia finalistka súťaže Česko Slovenská SuperStar Monika Bagárová je po dvoch rokoch opäť sama. Vzťah so zámožným americkým podnikateľom skončil ešte vlani a hoci bol podľa jej slov úžasný človek, v Amerike žiť nechcela a on nechcel naopak v Česku.

Kariéra v Spojených štátoch je snom mnohých. Monika Bagárová túto možnosť mala, ale nevyužila ju. Hoci dva roky pravidelne cestovala za svojím bohatým americkým priateľom za veľkú mláku, nedokázala si predstaviť, že by prišla o svojich blízkych a vôbec ich nevídala. Preto sa rozhodla dať za vzťahom bodku. 

"Môj priateľ bol úžasný človek, ale ja by som nechcela žiť v Amerike a on zas v Česku. Bolo to ťažké rozhodnutie, ale tak to proste v živote chodí," vysvetlila v rozhovore pre iDnes.cz Bagárová.

​Rodina, láska a hudba je pre ňu to najdôležitejšie. "Nepoznám jediného Róma, ktorý by to tak nemal. Rodina je najviac, hudba tiež, myslím, že sa riadime najmä tým, čo cítime," dodala speváčka, ktorá nemá najmenší problém hlásiť sa k svojmu pôvodu. Už pol roka je späť v Česku, dorába si maturitu a pracuje na novom albume.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie