Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Kylie Minogue sa vydávať nebude! Zajačik ju podviedol s mladšou
Zdielať na

Kylie Minogue sa vydávať nebude! Zajačik ju podviedol s mladšou

Ešte pred pár týždňami hovorila speváčka Kylie Minoque (48) rozprávala o svadbe a dieťati. Jej sen sa ale rozplynul. Podľa britských médií sa rozišla so svojím snúbencom, hercom Joshuom Sassom (29).

Za všetkým má byť hercova nevera s mladou pohľadnou Španielkou, ktorá je takisto herečka. Speváčka svojho snúbenca už vyhodila z bytu. Zo svadby teda nič nebude.

Každý vlastnou cestou

"Kylie je na dnes. Myslela si, že Joshua je ten pravý a strávia spolu zvyšok života. Tak veľmi túžila po rodine," povedal speváčkin priateľ z blízkeho okolia. Speváčka si už z ruky dala dole snubný prsteň a o niekdajšom mužovi svojich snov už nechce ani počuť. 

K situácii sa vyjadrila aj samotná speváčka na sociálnej sieti: "Ďakujem všetkým za podporu v čase, kedy sa uzavrela jedna kapitola môjho života. Josh a ja sme sa rozhodli, že každý pôjdeme vlastnou cestou. Jeden druhému prajeme iba to najlepšie," napísala Kylie k fotografii so západom slnka. 

​​Pár sa zoznámil v roku 2014 a v ten istý rok sa dali aj dokopy. Neprekážal im vekový rozdiel. V roku 2016 požiadal o dvadsať rokov mladší herec speváčku o ruku a od tej doby Kylie plánovala obrovskú svadbu. Nuž, stáva sa.

Súvisiace články

Najčítanejšie