Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Zradila Lucie Vondráčková manžela?
Zdielať na
Hudba

Zradila Lucie Vondráčková manžela?

Nedávno sa objavili informácie, že česká speváčka a herečka Lucie Vondráčková (36) dostala hlavnú úlohu v americkom filme. Fanúšikovia majú radosť. Ale čo na jej pracovnú ponuku hovorí manžel, hokejista NHL, Tomáš Plekanec (34)?

Zdá sa, že navonok ukážkový vzťah medzi Vondráčkovou a Plekancom, nie je vôbec ružový. V decembri sa fanúšikovia českej speváčky a herečky tešili, že dostala za veľkou mlákou hlavnú úlohu vo filme Perfect Kiss. Jej manžel ale radosť z úspechu svojej partnerky nemá, píše portál Prask.nova.cz.

Uteká od neho?

Plekanec bol rád, že má Vondráčkovú počas sezóny v Kanade doma. Starala sa o domácnosť, o dvoch synov a o teplo v rodinnom krbe. Pravdepodobne ale nepočítal s tým, že jeho žena sa dokáže presadiť aj v zahraničí. Je možné, že filmová sláva ju čaká práve v studenej Kanade. To znamená, že pre nakrúcanie bude mať oveľa menej času na rodinu.

Jej blízka kamarátka vyjadrila obavy. "Musia si to vyriešiť medzi sebou. Nerozumiem ale, prečo Lucka tú prácu zobrala. Keď bola v lete v Česku, o žiadnom filme nehovorila," potvrdila. Zároveň si myslí, že to súvisí s manželskou krízou a na ponuku reagovala na poslednú chvíľu.

Už skôr sa špekulovalo o tom, že Lucie čoraz častejšie uteká od Tomáša do rodnej Českej republiky práve pre rodinné problémy.

Súvisiace články

Najčítanejšie