Jasno
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Bieber sa zbavil chorého šteniatka, neprispel ani na operáciu
Zdielať na
Hudba

Bieber sa zbavil chorého šteniatka, neprispel ani na operáciu

Spevácka hviezda Justin Bieber (22) vyrába jeden škandál za druhým. Teraz sa zase ukázal ako nezodpovedný majiteľ psa. Len nedávno sa na sociálnej sieti chválil, že si adoptoval opustené šteniatko plemena Čau-čau. Dlho mu záujem o psa nevydržal a zbavil sa ho. Dôvod?

Podarilo sa mu prehovoriť jedného zo svojich tanečníkov, aby si psa zobral. C.J. Salvador, ktorý sa šteniatka ujal, ale zistil, že je vážne choré a musí podstúpiť operáciu. Na tú mu zohnal nemalé peniaze.

O chorobe nevedel

"Todd je sedemmesačný čau-čau narodený s vadou. Aby som to skrátil, akonáhle bude mať rok, prestane chodiť, behať a nebude sa môcť ani hrať. Táto choroba dáva dve možnosti. Uspať ho, čo odmietam, alebo nechať Todda operovať. Zákrok stojí viac ako 8 000 dolárov. Pokorne vás preto žiadam o akúkoľvek pomoc," napísal na sociálnej sieti.

A čo spevák, ktorý zarába milióny? Podľa tanečníka o chorobe netušil. Prejavila sa až po tom, čo sa psa zbavil. Na operáciu neprispel ani centom. Pre Biebera je pritom taká suma doslova smiešna. Tisíce dolárov nemá problém minúť za jeden večer.

Súvisiace články

Najčítanejšie