Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Kandráčovci zaspievali Marike Gombitovej Správne dievča
Zdielať na
Hudba

Kandráčovci zaspievali Marike Gombitovej Správne dievča

BRATISLAVA / Populárni Kandráčovci už 12 rokov vypredávajú festivaly i koncertné sály. Všetci hudobne rástli vo folklórnych súboroch, a preto je jasné, aký štýl majú najradšej. Zahrať dokážu naozaj všetko. Nedávno o tom presvedčili aj Mariku Gombitovú.

Vo svojej vlastnej kandráčovskej verzii zaspievali na pódiu Marike Gombitovej jej hit správne dievča. Marika je rovnako ako Kandráčovci z východu.

Chalanov poznáme presne s takou ich typicky "kandráčovskou" hudbou. Po štyroch rokoch sa dokonca "hecli" a prišli s úplne novými pesničkami. "Zmes krásnych ľudových aj autorských piesní," opisuje Ondrej Kandráč.

Svoje nové CD nazvali Sokoly. "Tak sa volá nosný hit - Sokoly. Je to pesnička, ktorá je veľmi obľúbená na Ukrajine a v Poľsku. Tieto dva národny sa trošku škriepia, že čia táto pieseň je..ukrajinská alebo poľská a my sme s nimi vybabrali. Je naša, už oddnes," vysvetľuje Ondrej. 

Chalani veľa cestujú, hrajú a trávia spolu extrémne veľa času, ak sa pohádajú, tak iba o tom, čo sa bude pri cestovaní pozerať. Hoci spolu trávia pomaly viac času ako s manželkami, vždy im to na podiu neuveriteľné ladí.

"Povedzme si na rovinu,ktorá manželka Ti po hádke ráno naleje, ani jedna," smeje sa Kandráč.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie