Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Kapela IMT Smile natočila unikátny film Príbeh príbehov
Zdielať na

Kapela IMT Smile natočila unikátny film Príbeh príbehov

Zdroj: Martin Trenkler

BRATISLAVA / Skupina IMT Smile cez leto nelenila a nahrala štyri pesničky. Všetky o láske a navyše k nim nakrútila aj film. Volá sa Príbeh príbehov.

Nové piesne Anna, Vždy, keď mi chýbaš, Príbeh Príbehov a Žena vznikli v Kalifornii. Samotný film nakrúcali na samote neďaleko Skalice. 

Hlavné úlohy si zahrali Alexander Bárta a Patrícia Popuierová. "Niektoré veci boli pre mňa nové, napríklad milostné scény," hovorí Patrícia. 

Ivan Tásler bol nielen autorom piesní, ale aj autorom námetu na tento film. "Chcel som ukázať lásku, vzťah, lebo to je to najviac čo máme. Ako to medzi mužom a ženou je," uviedol Ivan Tásler. 

Nakrúcanie trvalo iba tri dni a realizačný tím musel bojovať viacerými prekážkami. Na mieste nebola elektrina, voda a postihol ich strašný lejak. 

V záverečnej piesni okrem celej kapely IMT Smile účinkujú aj iné známe osobnosti. Hex, Adam Ďurica, Martin Harich a ďalší. Podľa tvorcov to bola jedna veľká párty, ktorá sa stala súčasťou filmu. "Hovorili sme si, že už dávno sa nič také neudialo. Keď sa stretávame na koncertoch, tak sa ani veľmi nebavíme," hovorí Ivan Tásler. 

Súvisiace články

Najčítanejšie