Polojasno
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Tajný hosť na koncerte Adama Ďuricu v Košiciach. Ľudia šaleli
Zdielať na

Tajný hosť na koncerte Adama Ďuricu v Košiciach. Ľudia šaleli

Košice žili opäť hudbou. Koncertoval tam Adam Ďurica, ktorý si pre fanúšikov pripravil naozaj milé prekvapenie. Tento koncert nazval špeciálnym. Nikto netušil, o čo pôjde a čo sa na pódiu udeje, až kým Adam nepredstavil svojho hosťa.

Na koncerte Adama Ďuricu v Košiciach panovala skvelá atmosféra. Výnimočný bol ale tým, že si tu Adam zahral a zaspieval aj so svojím špeciálnym hosťom.

"Pointa bola v tom, že ten hosť bol utajený, nikto nevedel, kto to bude. Čiže ľudia len mohli čakať, že bude nejaké prekvapenie,"
povedal spevák.

Skvelá spolupráca

Jeho hosťom nebol nikto iný, ako hudobník Ondrej Kandráč.

"Je to opäť pre mňa nová poloha, úplne iný žáner, ale dnes je to v móde taká fúzia "fjúžn" po východniarsky sa tomu hutorí," smeje sa Kandráč.

Adam bol zo spolupráce nadšený. "Ondrej s nami krásne zahral "Tak to vidím ja" zo seriálu ZOO, takže bolo to úplne super, perfektne to zapadlo do seba a bol to jeden krásny špeciálny večer," teší sa Adam.

Nový projekt

Kandráčovci bodovali nielen na koncerte Adama Ďuricu. Momentálne pracujú aj na novom projekte.

"Vďaka tejto televízii s týmto fantastickým logom vznikla jedna - verím, že to bude plodná - spolupráca a úspešná spolupráca, pretože 9. apríla štartujeme jeden veľký projekt. Ten projekt sa volá Vtedy na Západe,"
prezradil po koncerte Ondrej.

Ide o príbehy ľudí vyrozprávané rozprávačmi. Ondrej Kandráč má úlohu moderátora a chýbať nebude ani jeho kapela.

"Zatiaľ to vyzerá veľmi veľmi sľubne, ale nechcem to zarieknuť, tak trikrát poklopem,"
verí spevák.

Vyšlo to

Ľudia svojím potleskom na koncerte neustále dokazovali, že spojenie Ďurica a Kandráč skutočne vyšlo a spevákov nechceli pustiť z pódia.

Pozrite si reportáž:

Najčítanejšie