Oblačno
24°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Maizie z Boney M prišla na Slovensko pomôcť hendikepovaným
Zdielať na

Maizie z Boney M prišla na Slovensko pomôcť hendikepovaným

Svetoznáma kapela Boney M s líderkou a najstaršou členkou Meizie Wiliams prišla na Slovensko potešiť hendikepovaných ľudí. Vystúpila na benefičnom koncerte v Leviciach. Speváčka Maizie povedala, že tento koncert bol pre ňu a celú skupinu výnimočný.

"Je to privilégium a naša povinnosť robiť krátke koncerty pre ľudí s postihnutím. Je to veľké privilégium, radosť a pocta,“ povedala Maizie. Legendárna skupina Boney M už od pravej skladby dokázala roztancovať a rozospievať publikum v Leviciach.

Bez nároku na honorár

Podujatie malo názov V objatí tónov, dospelým, ale aj deťom z domov sociálnych služieb či hendikepovaným, ktorí prišli s rodinami, toto určite prinieslo. To, že na pódiu skutočne vystúpi svetoznáma kapela, sa zdalo mnohých neuveriteľné.

Celý január počúvajú pesničky interpretov chystajú si transparenty. "Sú tak nádherní a boli úžasní,“ tvrdí organizátor Milan Štefánik. Skupina vystúpila bez nároku na honorár, urobila to pre hendikepované deti z niekoľkých krajov.  

Dôležití sú ľudia

Speváčka bola už na Slovensku viackrát, povedala , že ju uchvátila naša krajina, ale podstatné je niečo iné. "Ľudia sú tu veľmi prekrásni, ako vždy hovorím, ľudia sú dôležití," tvrdí Maizie.

Reportáž spracovala redaktorka Diana Pavlisová:

Súvisiace články

Najčítanejšie