Polojasno
19°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Skupina One Direction si dáva pauzu! Najmenej na rok...
Zdielať na
Hudba

Skupina One Direction si dáva pauzu! Najmenej na rok...

Britsko-írska chlapčenská skupina One Direction uisťuje, že sa nerozpadá. Svoju činnosť zastavuje len dočasne. Reagovala tak na obavy fanúšikov po zverejnení správy, že čoskoro prestane najmenej rok účinkovať.

"Nerozchádzame sa. Ide len o prestávky. Sľubujeme," odkázal na Twitteri člen skupiny Liam Payne. Populárnu štvorčlennú kapelu tvorí Niall Horan, Harry Styles, Liam Payne a Louis Tomlinson.

Každý svojou cestou

Britský denník The Sun v pondelok napísal, že členovia skupiny pôjdu každý svojou cestou minimálne najbližší rok po tom, čo ukončia svoje jesenné koncertné turné na podporu svojho piateho albumu.

Skupina One Direction vznikla v roku 2010 v priebehu britskej verzie talentovej súťaže The X Factor. Umiestnili sa na treťom mieste.

SITA

Ich prvý singel What Makes You Beautiful dosiahol v Británii a v Írsku prvé miesto hudobných hitparád. Koncertovali aj pred kráľovnou Alžbetou II. alebo vo vypredanej hale Madison Square Garden v New Yorku. V roku 2012 získali ocenenie za najlepšiu britskú pieseň v súťaži BRIT Award.

Skupina One Direction si dáva pauzu, pozrite si video: 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie