Oblačno
16°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Ktorý fešák zo skupiny One Direction čelí klebetám o nevere?
Zdielať na

Ktorý fešák zo skupiny One Direction čelí klebetám o nevere?

Zdroj: Instagram/One Direction

Britsko-írska chlapčenská formácia One Direction bude pokračovať vo svetovom turné bez jedného člena. Ten podľa všetkého, odletel naspäť do Veľkej Británie, aby zachránil svoj vzťah.

Člen úspešnej chlapčenskej skupiny One Direction čelí obvineniam z nevery. Svet obleteli fotografie, na ktorých drží okolo pása a za ruku istú Lauren Rich. Spevák je pritom zasnúbený s členkou formácie Little Mix Perrie Edwards.

Skupina One Direction je momentálne na turné On the Road Again a Zayn Malik sa rozhodol koncertnú šnúru prerušiť a odletieť naspäť domov do Veľkej Británie.

Podľa oficiálneho vyjadrenia zoskupenia je dôvodom jeho odchodu stres. "Skupina mu želá všetko dobré a bude pokračovať vystúpeniami v Manile a Jakarte," uviedli hovorcovia.

Hudobník sa tak rozhodol len krátko po tom, ako sa na internete objavili snímky so spomínanou Lauren Rich. Zdá sa, že Zayn Malik sa rozhodol miesto skupiny uprednostniť svoj osobný život, ktorý sa mu rúca.

Isifa

Mladý muž na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter napísal, že svoju snúbenicu miluje a je mu ľúto, ako fotografie s Rich pôsobia.

"Zayn je vyčerpaný a potrebuje pauzu. Spomedzi chlapcov je to práve on, kto je najviac v centre pozornosti a musí sa s tým vyrovnať. Má len 22 rokov. Všetko to pramení zo včerajších fotografií s fanúšičkou, ktoré mu spôsobili obrovské problémy s priateľkou Perrie. Médiá ho obvinili z podvádzania a on to nevydržal. Už má dosť toho ustavičného šialenstva," uviedol nemenovaný zdroj pre americký týždenník People.

Isifa

Pre ženu

Najčítanejšie