Zatiahnuté
10°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Slovenský huslista Filip Jančík si zahral s Avril Lavigne
Zdielať na

Slovenský huslista Filip Jančík si zahral s Avril Lavigne

Po boku speváckej mega hviezdy Avril Lavigne vystupoval huslista z Popradu Filip Jančík! Stalo sa to na otvorení letných špeciálnych olympijských hier v Los Angeles. Na ceremónii sa zúčastnila aj prvá dáma Spojených štátov Michelle Obamová, či americký spevák Stevie Wonder.

Po tom, ako mladý huslista Filip predviedol svoj talent na ulici v Hollywoode, sa mu podarilo zažiariť na jednom pódiu so svetoznámou speváčkou Avril Lavigne.

Dvadasaťtriročný huslista zo Slovenska pre spevácku hviezdu Avril Lavigne nahral husle ku skladbe ,,FLY’’, ktorá je hymnou súčasných Letných špeciálnych olympijských hier v Los Angeles. Minulý víkend Filip ako sólista doprevádzal samotnú speváčku počas veľkolepej otváracej ceremónii.

Šťastie

"Bolo to úplne úžasné. Keď som išiel do Ameriky, tak sa mi nesnívalo, že by som stretol Avrile Lavigne, alebo nejakú inú hviezdu a vystupoval s ňou," prezrádza hudobník.

Na mladého umelca sa usmialo šťastie na ulici v Hollywoode, kde počas  poslednej návštevy Kalifornie natáčal svoj videoklip. Filipa objavila agentka Avril Lavigne na ulici v Hollywoode.

Podpiskarta

"Po nejakých piatich minútach prišla z druhej strany ulice nejaká pani a chcela odo mňa vizitku. Tak som jej dal jednu podpiskartu, poslednú, ktorú som mal. No a za desať minút som dostal spoluprácu s Avril Lavigne," opisuje Filip.

Filip si spoluprácu so známou speváčkou nevedel vynachváliť.

Súvisiace články

Najčítanejšie