Zatiahnuté
10°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Sinéad už nikdy nezaspieva Nothing Compares 2 U. Dôvod vás prekvapí!
Zdielať na
Hudba

Sinéad už nikdy nezaspieva Nothing Compares 2 U. Dôvod vás prekvapí!

Írska speváčka Sinéad O'Connor sa rozhodla, že na svojich koncertoch viac nezaspieva Nothing Compares 2 U. Pieseň, ktorou sa preslávila v 90. rokoch minulého storočia, je jej najväčším hitom.

Sinéad O'Connor zo svojho koncertného repertoára vyradila pieseň Nothing Compares 2 U. Speváčka to oznámila prostredníctvom sociálnej siete Facebook, kde svoje rozhodnutie i zdôvodnila.

„OK, nadišiel čas, aby som prestala spievať Nothing Compares 2U. Prvý z princípov, ktorý som sa naučila pri štúdiu techniky bel canto je, že nikdy nespievame skladbu, s ktorou sa po emocionálnej stránke nestotožňujeme. Spievala som ju 25 rokov, no približne pred deviatimi mesiacmi som si uvedomila, že už do nej nedokážem dať žiadne emócie,“ napísala  Sinéad O'Connor.

Nádherný song, ktorý si zamilovali milióny:

„Nechcem, aby boli ľudia sklamaní, keď prídu na moju šou a nebudú tú pieseň počuť, tak vám to hovorím už teraz. Ak by som ju mala spievať iba preto, aby som sa zavďačila, nerobila by som si dobre svoju prácu, pretože moja práca si vyžaduje, aby som precítila, čo robím. Klamala by som. Jediné, čo by ste odo mňa dostali, by bola lož...“ zdôvodnila speváčka.

Pieseň Nothing Compares 2 U, ktorej pôvodným autorom je americký spevák Prince. Videoklip ku skladbe získal v roku 1990 tri MTV Video Music Awards.

Sinéad O'Connor dlho bojovala s depresiami. Má tiež neštandardné správanie, novinárom napríklad otvorila dvere len v uteráku

Isifa

Najčítanejšie