Skoro jasno
23°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Priznanie dvojičiek z Twiins. Vymenili si frajerov!
Zdielať na
Hudba

Priznanie dvojičiek z Twiins. Vymenili si frajerov!

Dvojičky zo skupiny Twiins Daniela a Veronika Nízlové vraj svoju podobu vôbec nezneužívajú. Čo sa týka frajerov, tam by si údajne skočili aj do vlasov. Alebo že by to tak úplne nebola pravda?

Známe slovenské dvojičky sú už nejaký ten mesiac zadané. Veronika má trojročný vzťah a Daniela má priateľa z Rakúska. Rozprávajú sa spolu však po anglicky. "Naučil celkom pekne po slovensky, takže to dávame tak päťdesiat na päťdesiat," smeje sa Daniela.

"Veľakrát sa na nich smejem. Minule jej chcel povedať ty moje slniečko a povedal, ty moja soľnička," spomína Veronika.

Spočiatku si ich vraj partneri značne mýlili. Dievčatá sa naozaj podobajú ako vajce vajcu.

"Na prvý pohľad sa zdáme byť rovnaké. Tým, ako je človek s nami častejšie, sa zdáme byť pre nich absolútne iné," vysvetľuje Veronika.

Nepríjemné situácie

V minulosti sa však vďaka svojej nezameniteľnej podobe dostali aj do pikantných situácií. "Raz sa mi stalo, že ma ešte sestrin bývalý chytil za zadok a ja som sa na neho pozrela. Hneď pochopil, že nie som Daniela," smeje sa Veronika. Vraj vo vzťahu svoju podobu nikdy nevyužili.

Kedy bude svadba?

Daniela ma za sebou už jedno nevydarené manželstvo a možno práve preto sa zatiaľ do svadby nehrnie. "Nevyšlo to, ale tak ide sa ďalej. Rozumieme si a myslím, že sa ešte stále nemáme kam ponáhľať," opisuje svoje súčasné pocity Daniela.

Naopak Veronike možno onedlho zazvonia svadobné zvony. Plány má, no hovoriť o nich ešte nechce.

Pozrite si reportáž:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie