Skoro jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Veronika Nízlová (27) si vyrobila ďalší trapas
Zdielať na
Showbiznis

Veronika Nízlová (27) si vyrobila ďalší trapas

Veronika Nízlová, je spolu so svojou sestrou Danielou, známa zo speváckeho dua Twiins. Ani jej sa však trapasy nevyhýbajú, práve naopak. Naposledy

Napriek tomu, že sme Veroniku bez vysokých podpätkov azda dosiaľ ani nevideli, spôsobujú jej veľkú traumu. "Strašne sa bojím, že spadnem na javisku, keď nosím vysoké topánky," priznáva Veronika Nízlová.

Veronika dokazuje, že život speváčky a celebrity, nie je vždy med lízať. Na pódiu musí byť dokonale upravená a pôsobiť sebaisto. Sú však i momenty, keď istota klesne doslova k zemi.

"Na zvukovej skúške som hrozne spadla. Najhoršie na svete, ako vrece zemiakov," dodáva so smiechom Veronika. Vtedy jej však do smiechu moc nebolo.

Na skúške to ešte rozhodila, čo by sa však dialo, ak by sa jej podobná situácia stala pred zrakmi jej fanúšikov? "Asi by som sa úplne zosypala, alebo by som sa začala strašne smiať. Asi by som ani nedospievala pesničku," myslí si obľúbená speváčka.

Pred každým vystúpením myslí aj na to, čo sa môže stať. Aj preto má občas trému. S tou si ale ako skúsená speváčka vie poradiť. Nás však zaujímalo, kedy je intenzita stresu najsilnejšia. Či pred vstupom na pódium, alebo až vtedy, keď zazrie fanúšikov. "Neviem povedať, kedy je to horšie. Mne sa rozbúši srdce a musím sa potom ukľudniť,"

Byť pod drobnohľadom divákov, ju ale paradoxne upokojuje. "Väčšinou mi pomáhajú ľudia. Keď sa na nich začnem pozerať, tak to zo mňa nejako opadne," dodala.

Nedávno sa konala módna prehliadka, na ktorej sa zúčastnilo mnoho nádherných žien zo slovenského šoubiznisu. Nechýbali ani spevavé dvojičky Veronika a Daniela Nízlové. Ukázali však viac, ako chceli! Viac TU.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:30!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie