Oblačno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Speváčka Mariah Carey zostala opustená, manžel požiadal o rozvod!
Zdielať na
Hudba

Speváčka Mariah Carey zostala opustená, manžel požiadal o rozvod!

Zdroj: SITA

Americký rapper a herec Nick Cannon (34) sa po takmer siedmich rokoch rozvádza so speváčkou Mariah Carey (45). O rozvod požiadal práve o jedenásť rokov mladší Cannon.

Podľa portálu TMZ požiadal Nick Cannon súd o ukončenie manželstva ešte pred Vianocami, 12. decembra. Dvojica spolu vychováva dvojičky, dievčatko Monroe a chlapčeka Moroccana.

O problémoch vo vzťahu dvojice, ktorá sa zoznámila pri nakrúcaní videoklipu k speváčkinmu singlu Bye Bye, sa po prvý raz začalo hovoriť vlani v auguste. V septembri potom Cannon na sociálnej sieti Twitter poprel, že by jeho manželstvo s Carey bolo v troskách.

Isifa

"Mariah Carey je úžasná matka a ja jej dôverujem celým mojím srdcom. Takže vidieť v médiách správy, ktoré hovoria opak, je absurdné. Napriek tomu, že som chcel mlčať, nemôžem dovoliť, aby sa to dialo. Milujem Mariah Carey, a to sa nikdy nezmení,“ vyznal vtedy svoje city k manželke Nick.

O pár týždňov na to však priznal, že v manželstve prežívajú "problémy v raji." Nick Cannon si dal následne prekryť obrovské tetovanie s menom jeho manželky, ktoré nosil na chrbte.

Nenechajte si ujsť: Veď tie šaty na tebe prasknú, Mariah!

Súvisiace články

Najčítanejšie