Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Najsexi lesbičky prichytené: Taylor Swift sa bozkávala s krásnou modelkou!
Zdielať na
Hudba

Najsexi lesbičky prichytené: Taylor Swift sa bozkávala s krásnou modelkou!

Mesiace sa špekulovalo o vzťahu speváčky Taylor Swift (24) a topmodelky Karlie Kloss (22). Jedna chvíľa nepozornosti dvoch krások a všetko sa potvrdilo. Ich vášnivý bozk je zachytený na videu!

Obe ženy patria medzi najväčšie krásavice šoubiznisu, a tak možnosť, že by mohli tvoriť pár, vyvolala vlnu hystérie.

A to najmä preto, že obe Američanky doteraz randili len s mužmi a nikdy sa nepriklonili k možnosti, že by mali bisexuálne sklony. Nikto však skutočne nevedel, na čom je postavené ich intenzívne priateľstvo. Nuž, zdá sa, že na vzájomnej prítažlivosti!

Taylor a Karlie sa vybrali na koncert, kde spolu tancovali a podľa očitých svedkov sa aj bozkávali. Všetko má potvrdiť video spolu s fotografiami, ktoré zhotovili návštevníci klubu.

Taylor Swift a Karlie Kloss

twitter/kathyparkk

Po zverejnení nezvratných dôkazov sa hovorkyňa speváčky Taylor Swift poponáhľala s dementovaním správ o možnom lesbickom vzťahu.

"Karlie, len šepkala Taylor do ucha, pretože kvôli hudbe sa nepočuli," prišla so zvláštnym vysvetlením hovorkyňa. Podľa mnohých je však objatie príliš intímne, aby išlo len o šepkanie.

Pozrite si video z koncertu, na ktorom sa dievčatá zjavne dobre bavili:

Ľúbostný život príťažlivej Taylor Swift je pod drobnohľadom verejnosti od začiatku jej kariéry. Taylor randila s radou známych mužov, no jej vzťahy po krátkom čase vždy stroskotali.

Taylor je už niekoľko mesiacov sama a podľa vlastných slov je šťastná. S Karlie Kloss sú takmer nerozlučné, speváčka dokonca  prezradila, že v jej apartmáne má modelka vlastnú izbu plnú jej umeleckých fotografií.

"Kamarátky" spolu nedávno ruka v ruke kráčali po móle na prehliadke Victoria's Secret.

Taylor Swift a Karlie Kloss na prehliadke Victoria's Secret

Isifa

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie