Zatiahnuté
14°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Pharrell Williams (41): Autor hitu Happy dostal hviezdu na Chodníku slávy!
Zdielať na
Hudba

Pharrell Williams (41): Autor hitu Happy dostal hviezdu na Chodníku slávy!

Pamätáte si, keď pred rokom zachvátila svet vlna šťastia? Pieseň Happy od speváka Pharrella Williamsa sa spievala v každej krajine a dokonca aj na Slovensku sme zhotovili niekoľko tanečných videoklipov!

Americký producent, rapper a spevák Pharrell Williams má od štvrtka hviezdu na hollywoodskom Chodníku slávy, a to naozaj zaslúžene! Dlhé roky sa drží medzi poprednými svetovými hudobníkmi a dokonca sa mu podarilo roztancovať celý svet!

Hudobník dostal hviezdu s poradovým číslom 2537 a na ceremoniáli ho sprevádzali jeho manželka, modelka Helen Lasichanh, ich syn Rocket a tiež moderátorka Ellen DeGeneres.

"Som veľmi vďačný za túto poctu. Hudba je univerzálny kľúč, ktorý otvoril každé dvere v mojom živote," uviedol Pharrell v ďakovnej reči.

Pharrell Williams

Isifa

Pharrell Williams je členom produkčného dua The Neptunes a tiež skupiny N.E.R.D, s ktorou vydal zatiaľ štyri albumy. Ako sólový interpret má na konte štúdiovky In My Mind (2006) a G I R L (2014).

Piesne talentovaného hudobníka sa objavili v mnohých filmoch ako Zoolander (2001), Charlieho anjeli: Na plný plyn (2003), 50x a stále po prvý raz (2004) či rozprávkach Ja, zloduch (2010) a Ja, zloduch 2 (2013).

Z poslednej menovanej rozprávky pochádza hit Happy, za ktorý získal nomináciu na Oscara v kategórii Najlepšia pôvodná filmová pieseň.

Pozrite si videoklip k piesne Happy z Vysokých Tatier!

Súvisiace články

Najčítanejšie