Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Miro Jaroš (36) má nového priateľa! Nevie si bez neho predstaviť ani deň
Zdielať na

Miro Jaroš (36) má nového priateľa! Nevie si bez neho predstaviť ani deň

Sympatický spevák Miro Jaroš sa na čas akoby vytratil zo spoločenských akcií a večierkov. Dokonca nevysielal do éteru svoje nové skladby. Teraz sa však priznal s jednou zaujímavou novinkou zo svojho života.

"Mám nového vtáka," povedal. Svoje vyhlásenie hneď vysvetlil. "Mám krásneho agapornisa farebného v klietke doma na stole," hovorí.

Exotický vtáčik sa volá Ďuro a k Mirovi sa nasťahoval veľmi nečakane. "Oslavoval som narodeniny v marci a jedna známa, keďže som mal knižku, kde mi papagáj pomáhal učiť deti čarovné slovíčka, si to spojila a priniesla mi na narodeniny vtáka," vysvetľuje.

Robí mu nervy

Milý darček, len čo je pravda. Miro však na takýto darček nebol vôbec pripravený. "Najskôr som nevedel, čo s ním. Chcel som ho zaniesť mame," hovorí. No prešlo pár dní v spoločnosti tohto milého stvorenia a Miro si ho tak obľúbil, že si nevie predstaviť ani deň bez toho, aby mu lietal po byte.

Ako to už s domácimi zvieratkami býva, aj Ďuro robí Mirovi občas vrásky. "Nechce ísť do klietky, nedá sa chytiť. Čakám až príde večer, iba pritlačím klietku a  bohužiaľ, takto násilne chodí spávať," dodal.

Najčítanejšie