Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Bono Vox (54) spadol z bicykla, má 5 zlomenín
Zdielať na

Bono Vox (54) spadol z bicykla, má 5 zlomenín

Pred týždňom mu išlo o život, keď sukromnemu lietadlu, ktorým letel z Dublinu do Berlína, spadli počas letu zadné dvere, teraz si spevák kapely U2 Bono Vox privodil celkom päť zlomenín pri páde na bicykli v Central Parku.

Spevák spadol, keď sa chcel vyhnúť inému cyklistovi. Zranenie zahrňuje zlomeninu v oblasti očnej klenby, trojitú zlomeninu ľavej lopatky, zlomeninu malíčku a komplikovanú zlomeninu ľavej paže.

Osemnásť skrutiek

"Bol odstránený porušený nerv, kosť potom bola spevnená tromi kovovými plátmi a 18 skrutkami,“ povedal časopisu Rolling Stone chirurg Dean Lorich.

ilustračná foto

SITA


"Bono si poranil ruku pri páde z bicykla v Central Parku a bude operovaný. Sme si istí, že bude úplne zdravý, takže budeme späť!“ povedala v pondelok írska skupina k odkladu svojej účasti v zábavnom programe Tonight Show americkej televíznej stanice NBC. Rozsah poranení ani operácií traja členovia skupiny neupresnili.

ilustračná foto

SITA


Nové poznatky o rozsahu Bonových zranení podľa Rolling Stone naznačujú, že skupina U2 bude možno musieť odložiť aj začiatok plánovaného turné.

Súvisiace články

Najčítanejšie