Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Elánista Jano Baláž (63) sa chystá na úlohu dedka
Zdielať na
Hudba

Elánista Jano Baláž (63) sa chystá na úlohu dedka

Že muži nie sú nikdy starí na deti, potvrdzuje elánista Jano Baláž. Má 63 rokov a dve malé deti, šesťročného Janka a osemročnú Ninku. Zrejme to ho drží stále vo forme. Budúci rok by sa však mal stať po prvýkrát aj dedkom.

Jano Baláž je dobre vyzerajúci pán s dvomi malými ratolesťami. Chodievajú spolu na hokej, na futbval, športujúc či tancujú.

Jeho deťúrence robia neplechu aj v štúdiu. Trieskajú na bubny či hrajú na klavír. Veď hudobný talent mali po kom zdediť. Z hudobníka sa tak po tretej hodine poobede stáva taxikár.

Jano je ale šťastný, že má malé deti. Absolútne nemá čas sa nudiť. "Človek nemá čas mysliť, ako sa hovorí, na ryby," potvrdzuje elánista.

Štart po päťdesiatke

Jano je dôkazom toho, že nový štart je možný aj po päťdesiatke. S mladšou manželkou Dankou a dvomi deťmi mu je dobre. "Mne to funguje. Ťažko niekomu radiť, lebo to je otázka, či si tí ľudia sadnú alebo nesadnú. Ja som zatiaľ spokojný," hovorí.

Radosť mu robia samozrejme aj už dospelé deti z prvého manželstva. Dvadsaťpäťročná dcéra momentálne maká na diplomovke z arabčiny a angličtiny v Káhire. Tridsaťšesťročný syn nestarnuceho otca tiež chystá prekvapenie. "Dostal som také nezáväzné stanovisko," smeje sa. Všetko by sa malo udiať budúci rok a potenciálny dedo drží svojmu potomkovi palce.

Zdielať na

Najčítanejšie