Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Legenda Stevie Wonder (64): Jeho snúbenica čaká trojičky!
Zdielať na
Hudba

Legenda Stevie Wonder (64): Jeho snúbenica čaká trojičky!

Zdroj: Isifa

Spevák a skladateľ Stevie Wonder zažije veľký rodinný zázrak! Jeho priateľka Tomeeka Robyn Bracy je tehotná a čaká trojičky. Muzikant je už otcom siedmich detí.

K siedmim deťom pribudnú tri ďalšie! Snúbenica Stevieho Wondera, ktorá je od neho mladšia o dvadsaťštyri rokov, čaká s legendárnym hudobníkom trojičky.

Stevie Wonder má z predchádzajúcich vzťahov šesť detí a súčasná snúbenica Tomeeka mu v tichosti porodila minulý rok siedmeho potomka. Trojičky, to je už celkom iná vec! Príchod ďalších troch detí do slávnej rodiny vzbudil záujem médií.

Podľa nemenovaného zdroja bol najskôr Stevie zaskočený správou o trojičkách, no momentálne je vo vytržení. „Stevie si nikdy nemyslel, že sa stane znovu otcom v takom pokročilom veku. Nebolo to plánované, ale je nadšený!“ prezradil časopisu The National Enquirer spomínaný zdroj.

Stevie Wonder sa viackrát vyjadril, že ľutuje stratený čas, ktorý nevenoval svojim deťom. Vyťažený spevák si podľa svojich slov začal užívať otcovstvo až počas posledných rokov.

Zaujímavosťou je, že jeden z jeho najväčších hitov Isn’t She Lovely (1976) napísal pri príležitosti narodenia svojej dcéry Aishy, ktorú mu porodila Yolanda Simmons. Plač jeho dcérky dokonca počuť v úvode známej piesne.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie