Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Mariah Carey (45): Ďalší trapas na koncerte, tentoraz ukazovala nohavičky!
Zdielať na
Hudba

Mariah Carey (45): Ďalší trapas na koncerte, tentoraz ukazovala nohavičky!

Speváčke Mariah Carey sa nedarí v súkromí ani v kariére! Rozišla sa s manželom Nickom Cannonom (34) a na koncertnom turné zažíva trapas za trapasom. Po falošnom speve predviedla nohavičky!

Lepí sa na ňu smola! Mariah Carey prežíva veľmi ťažké obdobie, nedarí sa jej v láske ani v speve. Pred pár dňami obletel svet záznam z jej koncertu v Tokiu, na ktorom fanúšikovia zachytili jej falošný spev. Nešlo len o pár pokazených tónov, Mariah akoby sa nevedela trafiť do rytmu a textov vlastných piesní.

Diváci v publiku zostali po jej koncerte zaskočení a nahnevaní. Noviny písali o problémoch s hlasom, chorobe a blížiacom sa rozvode.

Práve ukončenie šesťročného manželstva s rapperom a moderátorom Nickom Cannonom sa mohlo odraziť na jej nelichotivých speváckych výkonoch. Mariah si však na koncerte v Číne vyrobila nový škandál a pritom sa stačilo pozrieť do zrkadla!

Mariah Carey

Isifa

Speváčka s majetkom pol miliardy dolárov má prostriedky na to, aby sa mohla vkusne obliecť. Mariah je však známa svojou záľubou v o číslo menších šatách, ktoré ani trochu nelichotia jej postave.

Mariah sa v Číne postavila pred publikum v trblietavom kostýme a okolo pása mala omotanú minisukňu. Tá bola taká krátka, že nezakrývala ani to najnutnejšie. Mariah tak ukázala tisíckam fanúšikov svoje nohavičky.

Nenechajte si ujsť: Je koniec! Manžel Mariah Carey (44) si prekryl jej tetovanie

Súvisiace články

Najčítanejšie