Skoro jasno
23°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Totálny šok: Lady Gaga (28) sa vydala!
Zdielať na
Hudba

Totálny šok: Lady Gaga (28) sa vydala!

Zdroj: Isifa

Speváčka Lady Gaga sa tajne vydala za svojho sexi priateľa herca Taylora Kinneyho (33). Obrúčka na prste jej partnera hovorí za všetko!

Na začiatku kariéry popovej speváčky by málokto predpokladal, že si ženu, ktorá si na seba neváha navliecť šaty z mäsa a šíri sa o nej klebeta, že je hermafrodit, vezme niekto normálny za manželku.

Lady Gaga je však už celosvetovo známou a uznávanou speváčkou, a tak trošku upustila od šialených kostýmov a strašidelného líčenia.

Keď nie je na pódiu, alebo sa nepredvádza na červenom koberci v obľúbených polmetrových podpätkoch, je to len obyčajná sympatická mladá žena. Žiadna návšteva z vesmíru. A podľa posledných informácií je z nej už vydatá pani! Svoje áno údajne povedala hercovi Taylorovi Kinneymu.

Lady Gaga a Taylor Kinney

Isifa

Špekulácie o tom, že sa zaľúbenci stali manželmi, nechtiac vyvolala herečka Sophia Bush. Tá na Instagrame zverejnila fotografiu z nakrúcania seriálu Chicago Fire.

Na snímke sa so svojím kolegom Taylorom Kinneym objíma, ten má na ruke obrúčku. Sophia Bush napísala, že sa seriálové postavy Kelly Severide (Kinney) a Erin Lindsay (Bush) nevzali a „prsteň patrí Taylorovi.“

 Sophia Bush a Taylor Kinney

Instagram/ Sophia Bush

Lady Gaga, vlastným menom Stefani Germanotta, sa s fanúšikmi delí o svoju nahotu, myšlienky i pocity, ale trojročný vzťah s Kinneym na verejnosti nikdy príliš nerozoberala. O prípadnej svadbe zatiaľ mlčí, no už niekoľkokrát sa nechala vyfotografovať v svadobných šatách a často spomínala manželstvo.

S fešákom Taylorom Kinneym, ktorý sa živil aj ako model a momentálne hviezdi v spomínanom seriáli Chicago Fire, sa zoznámila pri nakrúcaní videoklipu You And I.

Nenechajte si ujsť: Pripravuje sa filmové pokračovanie Twilight ságy!

Hudobná novinka: Nový videoklip Maroon 5: Zvrátený a plný sexu!

Lady Gaga si rada oblieka svadobné šaty

Isifa

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie