Oblačno
15°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Speváci Ricco a Klaudia (27,34) naspievali srdcervúcu pieseň
Zdielať na

Speváci Ricco a Klaudia (27,34) naspievali srdcervúcu pieseň

Víťazstvo v speváckej súťaži X Factor im uniklo iba o vlások. Spevácke duo Ricco a Claudia však aktívne pracujú na svojej kariére. Dôkazom je aj videoklip s hlbokým posolstvom.

Videoklip k piesni Modlitba vznikol ešte v lete, no práve v tomto období, keď sa na východ od nás intenzívne bojuje a vplýva to na celý svet, naberá jeho posolstvo na sile.

Spieva aj Miss

"Pieseň bola napísaná už počas X Factoru a táto téma je tu odjakživa," myslí si Ricco. Ricco a Claudia si na nahrávanie pesničky i videoklipu prizvali pomoc - českú Miss a speváčku Elišku Bučkovú.

"Je to úžasný človek a boli sme prekvapení, ako nádherne spieva, má anjelský hlas," opisuje Claudia. A tak mohol vzniknúť videoklip, ktorý je šokujúci nielen dramatickými zábermi ale aj tým, že všetci traja speváci sú v ňom odhalení.

Dievčatá boli nahé

"Claudia bola holá, dievčatá boli holé, ja som sa pozeral, skoro som začal chodiť. Hovoril som, dievčatá toto nerobte a ony, že áno," opisuje Ricco. Nestalo sa tak, Ricco sa zatiaľ na nohy nepostavil a nie je ani pravda, čo tvrdí.

"Nahé sme tam neboli, nikto tam nebol nahý," dodáva Claudia. "Však pán Boh nikoho nestvoril oblečeného," hovorí Ricco. A toto je práve posolstvo piesne i obrazovo silného videoklipu. Obaja speváci si vraj želajú jediné - svetový mier!

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie