Oblačno
25°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Krásavec Adam Levine (35) pripravuje krvavý klip i vlastný seriál
Zdielať na
Hudba

Krásavec Adam Levine (35) pripravuje krvavý klip i vlastný seriál

Zdroj: Instagram/Adam Levine

Spevák skupiny Maroon 5 Adam Levine má samé novinky. Šokuje drsným videoklipom i prípravou seriálu o vlastnom živote.

Úspešný hudobník Adam Levine sa nemôže sťažovať na nedostatok práce. Okrem účinkovania v speváckej súťaži Voice a novom televíznom projekte, momentálne natáča videoklip.

Na pomoc si zobral svoju manželku Behati Prinsloo, ktorá je na účinkovanie v klipe ako stvorená. Dlhonohá blondínka je vychytená modelka.

Adam už zverejnil malú ochutnávku z pripravovaného videa. Na sociálnej sieti Instagram publikoval fotografiu z nakrúcania. Na obrázku pózuje so svojou ženou Behati a obaja sú od hlavy po päty postriekaní krvou. Frontman kapely Maroon 5 k snímke napísal jediné slovo: Zvieratá. Zdá sa, že videoklip bude poriadne drsný!

 Adam Levine a Behati Prinsloo

Inastagram/ Adam Levine

Spevák tiež spolupracuje s americkou televíziou NBC na seriáli inšpirovanom jeho dospievaním.

Projekt Kids in America sa bude zameriavať na príbeh tínedžera, ktorý sa túži stať rockovou hviezdou. Chlapec pôjde za svojím snom pričom ho budú obklopovať nekonvenční členovia rodiny.

Dej seriálu sa bude pravdepodobne odohrávať v 90.rokoch minulého storočia. O scenár sa postará Aaron Blitzstein, ktorý bude tiež výkonným producentom. Adam Levine by sa mal na projekte podieľať tiež ako producent.

Adam Levine v ôsmej triede. Spoznáte ho?

Instagram/ Adam Levine

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie