Polojasno
24°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Najpríťažlivejší muž planéty ženáčom! Adam Levine (35) povedal áno modelke
Zdielať na

Najpríťažlivejší muž planéty ženáčom! Adam Levine (35) povedal áno modelke

Zdroj: SITA

Spevák Adam Levine zo skupiny Maroon 5 si v sobotu v mexickom letovisku Cabo San Lucas zobral modelku Behati Prinsloo. Na svadbe bolo 275 hostí vrátane herca Roberta Downeyho Jr. alebo modelky Candice Swanepoel. Správu priniesol magazín People.

Modelka Behati Prinsloo, s ktorou je Levine od roku 2012, mala na sebe šaty značky Marchesa a svadby sa zúčastnilo množstvo známych osobností.

Nechýbali kolegovia páru - modelky Victoria's Secret a všetci členovia skupiny Maroon 5. Klávesista Jesse Carmichael bol ženíchov svedok, píše magazín People.

Svadobná cesta do Afriky

35-ročný Levine a o desať rokov mladšia Prinsloo spolu začali chodiť v máji 2012 krátko po tom, ako sa spevák rozišiel s ruskou modelkou.

S Prinsloo tvoril pár do marca 2013 a následne sa dal dokopy s dánskou modelkou Ninou Agdal. Napokon si však opäť k sebe našli cestu a vlani v lete oznámili, že sa zasnúbili.

Adam Levine nebol až do vzťahu s modelkou priaznivcom manželstva. "Keď sa neoženíte, nehrozí vám rozvod," tvrdil kedysi. Novomanželia sa chystajú stráviť medové týždne v Afrike. Behati Prinsloo totiž pochádza z Namíbie.

Trikrát Grammy

Adam Levine sa preslávil ako frontman skupiny Maroon 5 a od roku 2011 ho verejnosť pozná aj ako porotcu a mentora v súťaži The Voice.

S Maroon 5 vydal štyri štúdiové albumy: Songs About Jane (2002), It Won't Be Soon Before Long (2007), Hands All Over (2010) a Overexposed (2012), pričom všetky sa dostali do prvej desiatky britského i amerického albumového rebríčka. Skupina získala okrem iného tri ceny Grammy. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie