Jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Speváka Michala Davida (54) okradli kamaráti
Zdielať na

Speváka Michala Davida (54) okradli kamaráti

Zdroj: ISIFA

Po smiechu býva plač! Veľmi dobre to vie aj populárny spevák a hudobný skladateľ Michal David. Už v detstve totiž na vlastnej koži pocítil, že radovať sa a ukazovať sa s obľúbenými vecami a hračkami, môže byť na škodu. Ľudia závidia jeden druhému, a preto sa snažia každé potešenie iného človeka prekaziť.

Aj keď ubehlo množstvo rokov, v Michalovi Davidovi to stále kdesi hlboko v duši tlie. Reč je o krádeži, ktorá ho postihla. Čoho sa týkala?

"Keď som mal 8 alebo 9 rokov, tak som dostal na Vianoce pušku, ktorú mal Vinetou. Pred kamarátmi som sa ňou pýšil, pretože ju vtedy nemal hocikto. Lenže tí kamaráti mi ju ukradli,“ hovorí populárny český spevák, ktorý sa teší obľube i na Slovensku.

Vysnívaný darček bol razom fuč a malému Michalovi zostali iba oči pre plač. "Samozrejme, že som fňukal,“ priznáva sa.

Odvtedy sa už preto žiadnymi mimoriadnymi darčekmi pred kamarátmi nechválil. "Poučil som sa,“ dodáva spevák, ktorý si neskôr splnil svoj najväčší sen.

Stal sa spevákom a hudobníkom, ktorého uznáva nielen verejnosť, ale aj ľudia zo šoubiznisu, ktorí sa tiež živia hudbou. Má vlastné nahrávacie štúdio a jeho hity sú nestarnúce. Mimochodom, vedeli ste, že skutočné meno Michala Davida bolo Vladimír Štancl?

Súvisiace články

Najčítanejšie