Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Dara Rolins (41) otvorene o láske medzi rovnakým pohlavím
Zdielať na

Dara Rolins (41) otvorene o láske medzi rovnakým pohlavím

Zdroj: Facebook

Dara patrí k uznávaným a rešpektovaným umelcom. S jej názormi sa stotožňujú mnohí jej fanúšikovia, no dokonca aj tí, ktorí jej hudbu príliš nepočúvajú. Nedávno na sociálnej sieti zverejnila svoj postoj k láske medzi homosexuálnymi pármi.

Darin „denník“

"Čo mi nikdy neprestáva vŕtať v hlave, je ľudská potreba ponižovať a nerešpektovať "iný druh". Mám na mysli ľudí, ktorí sa narodili s potrebou hľadať si partnera a lásku u rovnakého pohlavia," začína svoje pravidelné nedeľné rozprávanie Dara, ktorá si  prostredníctvom sociálnej siete vedie akýsi blog, v ktorom zachytáva svoje myšlienky.

"Prvotný problém je v tom, že ľudia majú nepochopiteľnú potrebu druhého súdiť, kritizovať, montovať sa mu do života a byť odborníkom na to, ako eventuálne a s kým by mal žiť, koho milovať," píše speváčka a zároveň dodáva, že aj teraz po troch rokoch randenia s Patrikom „Rytmusom“ Vrbovským sa stále stretáva s ľuďmi, ktorí nad ich láskou krútia hlavami.

Čo na srdci to na jazyku

Spochybňovanie jej vzťahu s raperom, či podobné reči tých, ktorí ich nepoznajú, už berie iba s úsmevom. Čo ju však neprestane zarážať je fakt, že niektorí ľudia vraj nedokážu akceptovať voľbu človeka, vybrať si toho, koho bude milovať.

"Čo mi príde regulérne kruté je, keď je niekto tak obmedzený, že nechce prijať fakt, že láska nerobí rozdiely. V pleti, v postavení ani v pohlaví. Či už to niekto berie ako samozrejmosť, frázu, alebo klišé, pred Bohom sme si všetci rovní," píše speváčka, ktorá sa za svoje názory nehanbí a vždy povie čo si myslí.

Aj preto na svoj profil na sociálnej sieti zavesila video zo svadby jej dvoch kamarátov, ktorým veľmi fandí. "Chcem veriť tomu, že sa pri tom budete usmievať tak ako ja," dodáva Dara na záver.

Najčítanejšie