Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Petraník (25) je späť! Vďaka morským pannám
Zdielať na

Petraník (25) je späť! Vďaka morským pannám

Slovenský spevák Jakub Petraník má nový klip! A morskú pannu si v ňom zahrala obhajkyňa zo Súdnej siene Naďa Uličná.

Slovenský spevák Jakub Petraník zverejnil videoklip k singlu Kúpim si svet. "Spievam o tom, že si chcem kúpiť svet, no nakoniec si uvedomím, že to nebol až taký dobrý nápad (smiech). Je to pesnička o tom, aké je dnes všetko divné, posunuté, zvláštne, ale nám to už príde ako normálna súčasť našich životov,” hovorí Petraník. 

Absurdný svet

V novinke sa Petraník prechádza po ulici, pričom stretáva obéznu baletku či morskú pannu, ktorú muž polieva na trávniku vodou.Tou pannou je obhajkyňa zo Súdnej siene Naďa Uličná.

"Keď ma Kubo s režisérkou Kristínou oslovili na účinkovanie do jeho nového klipu, dlho som neváhala. Som za každú srandu a v klipe som ešte nebola. Pôvodne som mala hrať dievča, ktoré si robí selfie fotky. Kto ma pozná vie, že je to tak trochu moja úchylka. Neskôr sa zhodli na tom, že väčšia absurdita bude, ak bude morská panna," hovorí Naďa Uličná. 

Videoklip režírovala Kristína Cibulková. Spevák je s výsledkom spokojný. "Je to už druhý klip, ktorý mi Kristína režírovala. Spolupracuje sa nám výborne. Vždy ju otravujem mojimi nápadmi a buď ich zakomponuje alebo nie. Je kreatívna a to je výborné. Mám rád zmysel pre humor, ktorý dokázala dostať do tohto videoklipu," vyhlásil.

Text skladby Kúpim si svet napísal sám Petraník, pričom s hudbou mu pomohli Jimi Cimbala a Zoli Tóth.

Súvisiace články

Najčítanejšie