Zatiahnuté
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Spevák Michal Hrůza (43) bojuje po bitke o život!
Zdielať na
Hudba

Spevák Michal Hrůza (43) bojuje po bitke o život!

Zdroj: Sita

Český spevák Michal Hrůza leží s vážnymi zraneniami v nemocnici. Tam sa dostal po tom, ako sa po koncerte pobil na ulici.

Zdravotný stav Michala Hrůzu je po operácii stabilizovaný, avšak stále vážny. Speváka hospitalizovali vo štvrtok v ranných hodinách v jednom z ostravských zdravotníckych zariadení s poranením mozgu, ku ktorému došlo pri pouličnej potýčke asi o pol štvrtej.

"Podstúpil operáciu vnútrolebečného krvácania v rámci rozvoja sekundárnych zmien po ťažkom poranení mozgu. Necelé dve hodiny ho operoval primár neurochirurgie Marian Starý, ktorý v tomto odbore patrí k najväčším kapacitám v krajine," uviedla hovorkyňa Mestskej nemocnice v Ostrave Magda Otáhalová.

"Prognóza je vzhľadom na poranenie mozgu veľmi neistá. Uvidíme, čo prinesú ďalšie kontrolné vyšetrenia. Muž momentálne zostáva v umelom spánku," dodala.

Podľa doterajších informácií sa muzikant dostal do potýčky na Stodolnej ulici. "Z doteraz zistených informácií vyplýva, že došlo k potýčke niekoľkých osôb, pričom na mieste konfliktu zostal zranený muž. Toho záchranári previezli na ošetrenie do nemocnice. Incident vyšetrujeme štandardnou cestou. Okrem výsluchov zisťujeme, či udalosť nezachytila niektorá z bezpečnostných kamier," povedala policajná hovorkyňa Gabriela Holčáková.

Sita


Hrůza pritom v stredu v Ostrave vystúpil v rámci Festivalu v ulicích, ktorý sa konal pred podujatím Colours of Ostrava. Štvordňová slávnosť sa začína vo štvrtok, pričom práve v úvodný deň sa mal predstaviť aj zranený spevák.

Hrůzova manažérka Martina Tůmová už potvrdila, že koncert museli zrušiť. Namiesto neho na festivale vystúpi kapela Vložte kočku.

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie