Zatiahnuté
17°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Miley Cyrus (21) hore bez! Odfotila sa pred zrkadlom iba v nohavičkách
Zdielať na

Miley Cyrus (21) hore bez! Odfotila sa pred zrkadlom iba v nohavičkách

Americká teenagerská hviezdička Miley Cyrus sa inšpirovala filmom Niečo na tej Mary je. V ňom sa objavila Cameron Diaz s nezabudnuteľným účesom pred tým, ako išla na rande s Benom Stillerom. Miley to ale okorenila! Vyplazila svoj jazyk a vyfotila sa hore bez!

Kopíruje Cameron Diaz, no pridáva svoje originálne prvky, píše írsky Mirror. Nech už robí Miley čokoľvek, hlavne je inšpiráciou pre milióny dievčat na celom svete. Možno aj jej okopírovaný účes strhne davy, aby mali vlasy ako speváčka.

V poslednom čase sa Miley predvádza najmä so svojím vyplazeným jazykom. Po novom k tomu pridala aj divoký účes, ktorý sa nápadne podobá účesu Cameron Diaz.

Škandál za škandálom

Miley chcela asi pripomenúť kultový film, ktorý milujú ženy na celom svete. Ako speváčka by sa ale skôr mala venovať svojej hudobnej kariére a turné. To by však nebola ona. Radšej zapózuje pred zrkadlom a samozrejme len v nohavičkách.

Nie je to pritom tak dávno, čo sa na internete objavila krátka ukážka jej nevydarenej skladby. Špekulovalo sa, že ju Miley napísala po rozchode so svojím snúbencom Liamom Hemsworthom. Speváčka sa ale vyjadrila, že skladba bola určená jej zosnulému psovi. 

Kontroverzné video Miley Cyrus:

Súvisiace články

Najčítanejšie