Zatiahnuté
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Americká divočina! Linkin Park zaparkovali do siene slávy
Zdielať na

Americká divočina! Linkin Park zaparkovali do siene slávy

Už sú tam aj Linkin Park! Do hollywoodskej rockovej siene ich uviedli deň po tom, čo vydali svoj šiesty štúdiový album. Kapele sa naozaj darí, čo potvrdzuje aj ich plánované turné. Predstavia sa v každom kúte sveta.

Nielen Jimmy Page, Eric Clapton či kapela Aerosmith, ale už aj Linkin Park zanechala odtlačky svojich rúk v hollywoodskej rockovej sieni. Chalani si akt patrične užívali.

"Chceme poďakovať našim fanúšikom za podporu počas celej našej kariéry. Veľakrát sa stalo, že sme stúpili vedľa, ale boli to oni, kto nás naviedol späť na správnu cestu. Toto je pocta hlavne pre nich," hovorí líder Chester Bennington.

Ocenenie im udelili v ich rodnom Los Angeles. Práve tu kapela začínala pred štrnástimi rokmi. Za ten čas sa ich mnohí snažili zaškatuľkovať, no neúspešne. Chalani sa snažia vo svojej tvorbe len spájať nespojiteľné. Darí sa im to bravúrne, veď ich prvý štúdiový album je doposiaľ najpredávanejším v 21. storočí.

Ďalšie bábo

Sieň slávy vie potešiť, ale kapela nezaháľa. Teší sa z ich šiesteho dieťaťa - albumu s názvom The Hunting Party. Chystajú sa aj na turné a pripravujú riadnu show a niekoľko prekvapení.

"Plánujeme ďalšie svetové turné. Na jeseň chceme oznámiť ďalšie veci, ktoré nás čakajú. Chceli by sme ísť do Ázie, Austrálie a Južnej Ameriky. Chceme navštíviť čo najviac miest," ozrejmuje Chester.

Súvisiace články

Najčítanejšie