Jasno
18°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Rocková horúčka Linkin Park na Taiwane
Zdielať na
TopStar

Rocková horúčka Linkin Park na Taiwane

Koncert prilákal od čias Michaela Jacksona najväčší dav. <b>VIDEO: Záznam z koncertu</b>

Rocková skupina Linkin Park je na svetovom turné. Prezentujú svoj nový album Minutes to Midnight (Minúty do polnoci), vydaný tento rok v máji. Po šnúre zastávok v európskych a amerických mestách zamierili do Singapuru,  ich prvého mesta v Ázii, teraz koncertovali v meste Tchaj-pej.

REUTERS

Spevák Chester Bennington povedal novinárom: "Neočakávame žiadnu nomináciu. Je množstvo vecí, na ktoré sa nesústreďujeme. Sústreďujeme sa najmä na hudbu, ktorú robíme a plánujeme hudbu pre našich fanúšikov. To čo máme v našich hlavách práve teraz je dnešná šou a ďalšie, kam ešte mierime."

Skupina prezentujúca hudbu v štýle mixu elektroniky, rocku a rapu prilákala do hlavného mesta Taiwanu okolo 40.000 fanúšikov, ktorí vydržali spievať spolu so skupinou počas celých 100-minút trvajúceho koncertu.

REUTERS

Aj napriek jemnému mrholeniu a 40-minútovému meškaniu na začiatku, organizátori povedali, že šou navštívil najväčší dav od čias, kedy tu koncertoval Michael Jackson.

Pred Tchaj-pejom navštívila skupina tiež mesto Šanghaj, jedinú svoju zastávku v Číne, a to v nedeľu v noci 18. novembra.

Zdielať na

Najčítanejšie