Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Nehorázne! Na dom Taylor Swift (24) hádzali pivové fľaše
Zdielať na

Nehorázne! Na dom Taylor Swift (24) hádzali pivové fľaše

Polícia v americkom štáte Rhode Island zatkla tri osoby, ktoré hádzali pivové fľaše na dom speváčky Taylor Swift. Výtržníci taktiež nadávali členom bezpečnostnej služby, ktorí speváčkin dom strážili.

Všetci traja zatknutí boli pod vplyvom alkoholu a momentálne čelia obvineniam z výtržníctva. Speváčka v čase incidentu nebola doma. Jeden z páchateľov neskôr uviedol, že proti Swift nič nemajú a za ich nevhodné správanie môže alkohol.

Päťnásobná platinová platňa

Taylor Swift na hudobnej scéne debutovala v roku 2006 rovnomenným albumom, ktorý získal v USA päťnásobnú platinovú platňu. Nasledovala štúdiovka Fearless, ktorá bola ešte úspešnejšia ako jej predchodca a dosiahla šesťnásobnú platinu.

Tretí album Speak Now je v súčasnosti v USA certifikovaný štvornásobnou platinovou platňou. Z jej zatiaľ poslednej štúdiovky Red sa len počas prvých siedmich dní v USA predalo vyše 1,2 milióna kópií a taktiež už dosiahla štvornásobnú platinu. Swift má na konte množstvo ocenení, je držiteľkou siedmich Grammy, pätnástich American Music Awards či šiestich CMT Music Awards. V súčasnosti pracuje na piatom štúdiovom albume.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie