Polojasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Hviezdička Selena Gomez (20) sa o vzťahoch rozpráva len s Taylor Swift (23)
Zdielať na
Showbiznis

Hviezdička Selena Gomez (20) sa o vzťahoch rozpráva len s Taylor Swift (23)

Zdroj: ISIFA

Americká herečka a speváčka Selena Gomez sa o vzťahoch radí so svojou kolegyňou Taylor Swift. Tvrdí, že keďže dievčatám sa dá ťažko veriť, má obrovské šťastie, že ju stretla.

"Obe sme zažili rovnaké veci v rovnaký čas. Ani raz sme sa nerozprávali o šoubiznise. Stal sa z nej ten človek, s ktorým sa rozprávam o rodine či priateľovi," uviedla pre magazín Nylon. Najnovšie ju môžete zažiť ako rebelku Faith vo filme Spring Breakers (2012). Priznala, že stvárniť ju bolo pre ňu ťažké.

"Niekto mi musel ukázať, ako sa drží cigareta. Bola som veľmi nervózna, ale Harmony (režisér) mi dal šancu. Povedal: ‘Žiješ v bubline a ja ťa z nej dostanem, len mi musíš veriť.’"

Rodičom však odporúča, aby film o štyroch dievčatách, ktoré po krádeži putujú za mreže a na slobodu sa dostanú vďaka dohode s drogovým dílerom, nepúšťali svojim deťom. Okrem Gomez si v komediánej krimidráme zahrali aj James Franco, Vanessa Hudgens, Heather Morris či Ashley Benson.

Selena Gomez je známa najmä zo seriálu Wizards of Waverly Place (2007 - 2012). Zahrala si aj v snímkach Ramona (2010), Monte Carlo (2011), Muppets (2011) a svoj hlas prepožičala animovaným postavičkám vo filmoch Horton (2008), Arthur a Maltazardova pomsta (2009), Arthur a súboj dvoch svetov (2010) či Hotel Transylvánia (2012.

So svojou skupinou Selena Gomez & the Scene vydala štúdiové albumy Kiss & Tell (2009), A Year Without Rain (2010) a When The Sun Goes Down (2011). Medzi jej najznámejšie piesne patria skladby ako Round & Round, A Year Without Rain alebo Love You Like A Love Song. Dlho tvorila pár so spevákom Justinom Bieberom, podľa dostupných informácií by však opäť mali byť rozídení.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: SITA, reuters

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie