Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Kuko (40) z Horkýže slíže sa stravuje len zdravo
Zdielať na

Kuko (40) z Horkýže slíže sa stravuje len zdravo

Vstúpil si do svedomia a začal žiť zdravšie! Spevák zo skupiny Horkýže Slíže zmenil prístup k životu. Vraj prešiel na jogurty s vločkami.

Divoké žúrky a nezdravé stravovanie? To je Kukova minulosť! Spevák z Horkýže Slíže už žije a jedáva úplne inak! "Ja väčšinou zdravo! Na svoj vek si už musím dávať pozor," tvrdí Kuko.

Cereálie a jogurt

Chalani z kapely na túto Kukovu zmenu životného štýlu  zo začiatku zvykli utrúsiť aj nejakú  tú podpichovačnú a výsmešnú poznámku. "Ja si dám radšej cereálie a jogurt... každý na mňa pozerá a smejú sa," pokračuje spevák.

Ale on ich má rád aj tak. Rozumejú si a aj tieto rečičky berie s humorom. Stravovať sa ako kedysi už totiž nechce ani za svet. Na časy obžerstva už len spomína. "Keď sú švédske stoly, to je super. Slováci musia zo všetkého ochutnať... a veľa," myslí si Kuko.

Cvičí doma

Zdravý stravovací režim dodržiava už 6 rokov a aj preto sa cíti fit. Dokonca aj čo to zhodil. "Pätnásť kíl," priznáva. "Nechodím ani do fitka, robím len zhyby, bicykel, ale všetko doma." 

Aby vraj deti videli a ockom sa inšpirovali. Veď hlavým dôvodom, prečo toto všetko Kuko robí, prečo chce byť fit a zdravý, sú práve deti.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie