Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Legendárny Ozzy Osbourne (65) sa kajá: Bol som zlý otec a tyran
Zdielať na

Legendárny Ozzy Osbourne (65) sa kajá: Bol som zlý otec a tyran

Pil vodku na litre, sám užíval toľko drog, koľko celé rockové skupiny, odkusoval netopierom hlavy. To je slabý výpočet toho, čomu sa venoval britský hudobník Ozzy Osbourne počas svojho bohatého života. Vo veku 65 rokov sa však kajá.

Legendárny Ozzy Osbourne spomína a bilancuje svoj život.

Sediac v hojne zdobenom kresle si spomína na otázku, ktorú dostal na jednej veľkej hudobnej akcii. "Televízny reportér sa ma spýtal, čo si myslím o tom, že Justin Bieber hádzal na susedov dom vajíčka," hovorí spevák a pousmeje sa. 

"Pozrel som sa na neho a spýtal som sa: To myslíte vážne? On hádzal vajíčka?," pokračuje Ozzy a chytí si rukami hlavu s dokonalými načierno nalakovanými nechtami. "Ja som špliechal krv. Každých päť minút. Takže čo si myslím? Asi chcel spraviť omeletu," škerí sa.

Najviac ho ale trápi, ako sa správal k svojej rodine. "Bol som zlý otec, ako manžel som sa správal hanlivo a mal som ego veľké ako India. Strávil som niekoľko desaťročí ako absolútny idiot. Prežil som veľa sklamaní, polovicu z nich si ani nepamätám, no na vrchole toho všetkého sú manželky a deti. Je zbytočné, aby som sa im ospravedlňoval. Nedokážem to povedať toľkokrát, aby to stačilo," uviedol Ozzy pre Daily Mail.

SITA

Ozzy si v roku 1982 vzal za manželku Sharon, s ktorou má potomkov Aimee, Kelly a Jacka. Predtým bol ženatý s Thelmou Reese, s ktorou vychovával tri deti, pričom syna Elliota si adoptoval.

Ozzy naspieval spoločne s dcérou Kelly pieseň Changes, vypočujte si:

Súvisiace články

Najčítanejšie