Oblačno
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Ozzy Osbourne (64): Už dvakrát mi prestalo biť srdce!
Zdielať na
Hudba

Ozzy Osbourne (64): Už dvakrát mi prestalo biť srdce!

Zdroj: ISIFA

Metalová legenda Black Sabath triumfovala na tohtoročnom odovzdávaní rockových cien vo Veľkej Británii. Ozzy Osbourne si spolu s ostatnými členmi kapely prebral tri ceny, medzi nimi aj jedno veľmi vzácne ocenenie.

Heavy-metalové ikony Black Sabbath vo štvrtok opäť bodovali. Na odovzdávaní rockových cien v Londýne, získali až tri ocenenia vrátane ceny pre žijúce legendy.

Okrem toho bodovali aj v kategórii album roka už po 13-ty krát. Na otázku, či je dvojitá žijúca legenda, odpovedal prekvapivo.

"Áno teraz už môžem zomrieť druhýkrát. Ja som už totiž raz, alebo dvakrát zomrel. Pri prevoze do nemocnice po vážnej dopravnej nehode, sa mi dvakrát zastavilo srdce. Mám sedem životov ako mačka!"

Skupina Black Sabbath sa práve vrátila z veľkého turné v južnej Amerike. Predtým precestovali Kanadu, Ameriku, Japonsko, Austráliu aj Nový Zéland. "Teraz ideme do Európy a Anglicka. Ale počas Vianoc si dáme prestávku," upresnil Ozzy.

Ozzy sa priznal, že nevidí svoju ženu Sharon toľko, koľko by chcel. Natáča totiž pre televíziu aj v Amerike a aj v Anglicku. "Lieta z L.A. do Anglicka každý týždeň. Tam robí televíznu šou a v Amerike natáča X-Factor," dodala táto žijúca legenda.

Comebackový album Black Sabbathu je v pôvodnej zostave a teda Ozzy Osbourne, Tony Iommi a Geezer Butler. Zišli sa po dlhých 35-tich rokoch.

Ako povedal Ozzy, v svojej manželke má veľkú oporu. "Je to skvelé, bez Sharon by som nebol tam, kde som teraz. Bol by som už dávno mŕtvy," dodal.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 23:00!

Zdroj: topstar.sk, reuters

Zdielať na

Najčítanejšie