Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Štaidl (69) sa nevie vyrovnať so smrťou Bartošovej (†48), postihli ho problémy
Zdielať na
Hudba

Štaidl (69) sa nevie vyrovnať so smrťou Bartošovej (†48), postihli ho problémy

K smrti Ivety Bartošovej sa vyjadrujú všetci jej muži, aj tí, ktorí na to nemajú najmenšie právo. Ten, s ktorým mala zosnulá speváčka syna, však mlčí. Ladislav Štaidl v sebe dusí smútok a odráža sa to na jeho zdraví, píše denník Blesk.

Celý cirkus okolo samovraždy Ivety Bartošovej sa odzrkadľuje na zdraví jej bývalého partnera a otca speváčkinho syna Artura (17), Ladislava Štaidla.

"Láďa už dlhšie trpí arytmiou. Mal by byť v pokoji a šetriť sa. To, čo sa deje po Ivetinej samovražde, jeho srdcu neprospieva," cituje Blesk Štaidlovu známu.

Stres, ktorému je Štaidl vystavený ho môže aj zabiť. Musí však žiť pre svojho syna, ktorému ostal ako jediný po tragickej smrti jeho matky.

Správna predtucha

"Iveta mi skráti život o desať rokov a po smrti ešte viac," tvrdil skladateľ pred mnohými rokmi. Pravdepodobne vedel, že napriek tomu, že je starší, Ivetu prežije. Vtedy ale ešte netušil, aký dramatický bude jej odchod z tohto sveta. 

Pozrite si poslednú rozlúčku so speváčkou Ivetou Bartošovou:

Samovražda Ivety jeho choré srdce ohrozila. Potrebuje pokoj, no okrem toho, že musel riešiť dohady o pohrebe Bartošovej, teraz ešte rieši dedičstvo svojho syna.

Štaidlovi blízki len veria, že ťažké udalosti poslednej doby dokáže aj rok pred sedemdesiatkou ustáť v zdraví.

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie