Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Shakira (37) o žiarlivosti Piquého (27): Bol to len žart!
Zdielať na
Hudba

Shakira (37) o žiarlivosti Piquého (27): Bol to len žart!

Kolumbijská speváčka Shakira odvolala svoje nedávne výroky o žiarlivosti svojho priateľa, španielskeho futbalistu Gerarda Piquého. Spravila tak po tom, čo si množstvo ľudí neuvedomilo, že speváčka iba žartovala.

Shakira o svojom partnerovi hovorila minulý mesiac v rozhovore pre magazín Billboard. "Je veľmi teritoriálny a keďže mi nedovolí, aby som nakrúcala videá s mužmi, tak ich musím nakrúcať so ženami. V našom vzťahu je to viac než jasné, že nesmiem nakrúcať také videoklipy ako v minulosti. Niet o tom pochýb a mne sa to tak páči. Páči sa mi, že si chráni svoje územie a že si ma cení, a to až tak, že jediná osoba, ktorej dovolí dotknúť sa môjho stehna, je Rihanna," uviedla 37-ročná speváčka, pričom narážala na videoklip ku skladbe Can't Remember To Forget You, ktorú nahrala práve s Rihannou. VIAC TU. 

Na Shakiru sa však následne zniesla vlna kritiky, na čo tento týždeň zareagovala prostredníctvom svojej facebookovej stránky. "Iba som žartovala a teraz vidím, že niektoré médiá to vzali úplne doslovne. V skutočnosti máme úžasný vzťah založený na vzájomnej dôvere a žiarlivosť sme nikdy neriešili. Nabudúce budem opatrnejšia, keď sa budem snažiť žartovať, pretože zjavne môže ľahko dôjsť k nedorozumeniam," napísala 37-rodáčka z Barranquilly. 

Shakira, celým menom Shakira Isabel Mebarak Ripoll, odštartovala kariéru v roku 1991 nahrávkou Magia, ktorú však pre jej komerčný neúspech v súčasnosti považujú iba za promoalbum. Oficiálnym debutom sa tak stal až album Pies Descalzos (1996), po ktorom nasledovali postupne štúdiovky Dónde Están los Ladrones? (1998), Laundry Service (2001), Fijación Oral Vol. 1 (2005), Oral Fixation Vol. 2 (2005), She Wolf (2009), Sale el Sol (2010) a Shakira (2014). Okrem toho má na konte aj niekoľko živých nahrávok.

Medzi jej najväčšie hity patria skladby Whenever, Wherever, Underneath Your Clothes, La Tortura (feat. Alejandro Sanz), Hips Don't Lie (feat. Wyclef Jean), Beautiful Liar (feat. Beyoncé) či Waka Waka (This Time for Africa). So spomínaným Gerardom Piquém sa zoznámila v roku 2010 a vlani v januári mu porodila syna Milana.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj:topstar.sk, SITA

Zdielať na

Najčítanejšie