Jasno
18°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Chlapčenská skupina One Direction spôsobila šialenstvo! Čo sa stalo?
Zdielať na
Hudba

Chlapčenská skupina One Direction spôsobila šialenstvo! Čo sa stalo?

Momentálne najznámejšia chlapčenská kapela One Direction nakrúca nový videoklip, čo určite poteší ich fanúšičky. Zaujímavé na tomto klipe je to, kde ho nakrúcajú. V malej dedinke, odkiaľ pochádzajú, narobili poriadny rozruch.

Ako sa hovorí - zima ako v ruskom filme. Slečny to však neodradilo, hodili na seba bundy a čiapky a vydali sa za svojimi miláčikmi. Tí však uprednostnili teplo šatne pred studeným vetrom a tak sa mladé dámy načakali, kým hudobníci vystrčili nos do sychravého počasia.

"Áno, je to naozaj skvelé, taká atrakcia pre malé mesto. Ale mali by vyjsť von, aby sme si mohli urobiť ich fotku," hovorí fanúšička, ktorú neodradila ani zima.

Mestečko Clevedon akoby odrazu malo dvojnásobný počet obyvateľov. A chlapcov v huňatých čiapkach bolo medzi štábom ledva poznať. "Úžasné je na to to, že prišli v deň mojich narodenín a nebolo to ani plánované. Počuli sme, že sú tu, tak sme sa zastavili, že sa pozrieme. Videli sme Zayna a Louisa a obaja nám kývali, čo bolo veľmi milé. Ale asi by mali vyjsť a aspoň povedať - ahojte, ľudia ich čakajú a mrzne," myslí si jedna z fanúšičiek.

V januári dostali chlapci z One Direction od fanúšikov krásnu poklonu, keď sa stali najobľúbenejšou hudobnou skupinou za rok 2013. Toto ocenenie zahŕňa body za predaj albumov, vystúpenia, či charitu. A tej sa pätica mladých Britov a Írov veľmi rada venuje.

Formácia One Direction, ktorú tvoria Niall Horan, Louis Tomlinson, Harry Styles, Liam Payne a Zayn Malik, sa preslávila v speváckej súťaži The X Factor, kde v roku 2010 skončila na tretej priečke. Ako prvej formácii z Veľkej Británie sa im podarilo po úvodnom týždni predaja debutového albumu Up All Night (2011) dostať na čelo amerického rebríčka Billboard 200.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk, SITA

Zdielať na

Najčítanejšie