Zatiahnuté
12°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Prekvapenie v X Factore. Porotcovia pustili do súťaže Samantu (14)!
Zdielať na
Hudba

Prekvapenie v X Factore. Porotcovia pustili do súťaže Samantu (14)!

Sú to profesionáli, ktorí z vlastnej skúsenosti vedia, aké je to, byť súčasťou hudobného šoubiznisu. Reč je o štyroch porotcoch najväčšej speváckej súťaže X Factor, ktorá odštartovala v nedeľu večer na televízii JOJ hľadanie novej speváckej hviezdy.

Ondřej Brzobohatý, Sisa lelkeš Sklovská, Celeste Buckingham a Oto Klempíř v nedeľu večer ukázali, či sú prísni, krutí, citliví alebo prajní. Jednoznačné áno pri hodnotení počulo z úst porotcov iba zopár súťažiacich. Najväčším orieškom pre súťažiacich, ale aj pre ostatných členov poroty bol jednoznačne Oto Klepíř.

Skúsený hudobník, spevák a producent je prísny a nekompromisný a rozhodne si nedáva servítku, keď chce súťažiacim niečo povedať. "Nespraklo z tvojho spevu niečo? Si ako pornohviezda. Michal, ja ťa nakopnem tak, že ťa ani google nenájde." Takéto a podobné hlášky sú pre Ota typické a v jednom momente nahnevali aj najmladšiu porotkyňu Celeste.

To, že Oto bude krutý, to asi každý čakal, ale že drsná bude aj Celeste, to nečakal asi nikto. Najnapínavejšiu chvíľku prvého kola má však na svedomí prajný a usmievavý Ondřej. POZRITE SI PRILOŽENÚ REPORTÁŽ.

Porotcovia sa museli dohodnúť, či pustia ďalej v súťaži len 14-ročnú speváčku. Pravidlá určujú minimálny vek pre súťažiacich 15 rokov. Samanta však túži po živote speváčky a svojmu snu chce obetovať všetko a tak aj Ondrej zmenil svoj názor. Jediný proti bol nakoniec len Ondrej a Samanta postúpila napriek svojmu veku ďalej.

Uzdu svojím emóciám popustila aj Sisa, keď sa nečakane rozbehla na pódium a jedného zo súťažiacich spontánne vybozkávala. Žiadne ďalšie bozky sme už nevideli, no videli sme nevýdané. Všetci štyria porotcovia sa odviazali a spolu so skupinou Crabslide si zaspievali jeden z hitov Elvisa Presleyho.

Zaujímavé je, že Celeste si so súťažiacimi pospevuje pomerne často, Ondrej ich veľmi pozorne sleduje, Sise sa v očiach zračí dojatie no a Oto, Oto sa vlastne netvári nijak. Za celú prvú časť sa usmial iba jediný krát a rovnako iba jeden krát sa postavil, aby súťažiacemu vyjadril obdiv. Zdá sa teda, že porotcovia ukázali svoju pravú tvár, alebo žeby nie?!

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie