Zatiahnuté
15°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Duch, ktorý prišiel za Silviou Šarköziovou (40), zachránil jej dcéru Vanesu
Zdielať na
Hudba

Duch, ktorý prišiel za Silviou Šarköziovou (40), zachránil jej dcéru Vanesu

Stalo sa jej niečo, z čoho by sa možno niektorí z vás zbláznili. Známu hudobníčku z Cigánskych Diablov – Silviu Šarköziovú totiž navštívil duch. A nebol to Patrick Swayze.

"Tá sila, že potom keď som si to uvedomila, že vlastne, že to bol duch. Tak tá sila bola ako keby ťa ťahal niekto silný za ruku," hovorí hudobníčka Silvia Šarköziová. Táto krásna cigánska diablica má za sebou príhodu, ktorá naháňa strach. Ona sa nebojí a nebála!

"Stala sa mi, keď bola Vaneska ešte maličká, len sme prišli z nemocnice. Ešte som bola taká ubolená po cisárskom reze a Ernest bol odcestovaný, sme boli samé doma," dodáva.

Silvia mala zvyk, že keď malú nadojčila, uložila ju spať do postieľky, no v jeden večer to tak neurobila, bola strašne unavená, tak si nechala malú vedľa seba a zaspala. "A v tom ako som spala, tak som zacítila také ťahanie za ruku, pretože v takej polohe som spala, že ruku som mala z postele," hovorí Šarköziová.

Silvia si to vysvetlila ako znamenie, ako pokus ducha zobudiť ju, aby malá Vaneska nespadla z postele. "Vtedy mi to došlo, že čo mi asi chcel ten priateľský duch naznačiť. Aj som cítila také nutkanie, že kto to bol. Bola to moja mama. Aj som sa jej poďakovala, povedala som jej, že nech si nerobí starosti, lebo ja až taký tuhý spánok nemám. Ale pre istotu som tú Vanesku zobrala z postele a dala som ju naspäť do postieľky, kde to bolo bezpečnejšie," dodáva Silvia.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk/Ivana Šišková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie