Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Helena Vondráčková (66): Som skromná vďaka mojej babičke
Zdielať na
Hudba

Helena Vondráčková (66): Som skromná vďaka mojej babičke

Čítame to z každej strany. Maniere, excentrické vystupovanie a škandály. Hviezdy by azda bez tohoto neboli ani hviezdami. Ale nájdu sa aj také, ktoré sa s vami ľudsky porozprávajú.

Do tejto výškovej kategórie patria mená ako Helena Vondráčková či porotkyňa veľkolepej šou X Faktor Sisa Lelkes Sklovská. "Aj o tom je veľkosť človeka. Tí ktorí sa nevedia vpratať do kože, to nie sú osobnosti," myslí si podnikateľ Juraj Lelkes. Česká popstar Helenka Vondráčková dostala cenné rady od svojej starej mamy, ktorá v dievčatku odhalila talent zrejme medzi prvými. "Ja som mala veľmi múdru babičku a tá mi vravela: Helenka ty budeš asi slávna! Ona bola úplne obyčajná krásna babička ako z rozprávky od Boženy Nemcovej," spomína speváčka Helena Vondráčková.

Múdra žena svojej vnučke prehovorila do duše a jej slová zostali v speváčke dodnes. Pokora, rešpekt a vytrvalosť. Tento koktejl treba piť každý deň. No okrem neho jej babička poradila ešte viac. "Hovorievala mi, zostaň taká aká si a bud skromná. A aj sa toho držím," dodala populárna česká speváčka.

Svojho pôvodného ja sa drží aj slovenská diva Sisa Lelkes Sklovská."Ja som odmalička úplne normála a zostanem navždy. Ja som nebola nikdy iná a nebudem, proste som normálny človek," prezradila Sisa, ktorá bude už čoskoro porotkyňou talentovej šou X Factor.

Účasť na celodennom nakrúcaní najlepšej hudobnej šou X Factor a exkluzívny vstup na jedinečný večerný koncert  Celeste Buckingham môžete vyhrať aj Vy! Stačí, ak kliknete na našu stránku xfactor.sk alebo joj.sk. Prvých 500 záujemcov získa zadarmo VIP vstup s darčekmi na koncert, ktorý sa uskutoční už túto sobotu v bratislavskej Inchebe.

Prihlasovací formulár nájdete TU.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie