Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Dada Duditšová (42) z Paneláku: Mám vyrážky po celom tele
Zdielať na
Hudba

Dada Duditšová (42) z Paneláku: Mám vyrážky po celom tele

Monča z Paneláku má nepríjemnú skúsenosť s morskými potvorkami. ie jej totiž zapríčinili alergiu, a na tele herečky Dady Dudičovej sa vyhádzali nepríjemné vyrážky. Skrátka bola červená ako rak.

Tak takto si Nový rok veru nepredstavovala herečka Dada Dudičová! Seriálovej Monči zo seriálu Panelák totiž hneď v prvý deň roku 2014 narobila sakramentské kožné problémy konzumácia rýb.

"Dala som si kalamára a potom som sa vyhádzala. Dostala som strašnú alergiu a mám vyrážky po celom tele. Teraz si musím neustále natierať ruky a aj celé telo. Vyzerám, ako keby som mala osýpky," priznala nepríjemnú skúsenosť Dada.

Dokonca musela ísť na pohotovosť! "Lekári si najprv mysleli, že mám kiahne. Neboli to kiahne. Potom, že osýpky. Nakoniec to bola alergia na kalamáre. Odteraz už nemôžem jesť takéto rybe špeciality," smúti populárna slovenská herečka.

Namiesto novoročných pochúťok sa tak musela napchávať liekmi, aby sa tá alergia trošku zmiernila. A našťastie zabrali, dokonca až priveľmi! "Na druhý deň som sa zobudila ako po ťažkej opici. Tak som si povedala, že takéto lieky nebudem brať. Krémujem sa a verím, že vyrážky čím skôr zmiznú," dúfa Monča z Paneláku.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:30!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie