Jasno
22°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Lady Gaga (27) chce otvoriť múzeum Michaela Jacksona (†50)
Zdielať na
Hudba

Lady Gaga (27) chce otvoriť múzeum Michaela Jacksona (†50)

Americká speváčka Lady Gaga často šokuje svojim kontroverznými výrokmi a oblečením. Tentokrát prišla s ďalšou novinkou, chce si otvoriť múzeum.

Americká speváčka Lady Gaga sa chystá otvoriť múzeum venované Michaelovi Jacksonovi. Interpretka vraj v súčasnosti hľadá priestory, v ktorých by mohla vystaviť 55 vecí, ktoré pôvodne vlastnil zosnulý kráľ popu. Jedinečné kúsky vydražila Gaga na aukciách. Nachádzajú sa medzi nimi napríklad bunda, ktorú mal Jackson na sebe vo videoklipe k piesni Thriller, či diamantmi posiata rukavica.

"Gaga je Michaelovou veľkou fanúšičkou a cíti, že je potrebné, aby existovalo múzeum, ktoré by oslavovalo jeho život a prácu. Zhromažďovala veci zo všetkých kútov sveta. Niektoré nákupy realizovala pod iným menom, aby artefakty nepreplatila," uviedol zdroj z okolia speváčky.

Gaga teraz premýšľa nad miestom, kde bude múzeum. Pravdepodobné je mesto Gary v štáte Indiana, kde Jackson odštartoval svoju kariéru, nad jej rodným mestom New York alebo Los Angeles, blízko jeho Neverlandu. uviedol zdroj z okolia speváčky. "Dám dokopy múzeum a peniaze dám nadácii, ktorej sa venoval," vyjadrila sa Lady Gaga.

"Michael Jackson bol závislý a zabil sa sám nešťastnou náhodou, keď sa predávkoval," povedal bývalý lekár kráľa popu Conrad Murray. Spevák podľa jeho slov trpel únikom moču, v dôsledku čoho mu on ako lekár každý večer nasadzoval katéter. Vraj si nevedel nasadiť ani kondóm a tak mu asistoval. Údajne nebol biologickým otcom ani jedného zo svojich detí a bol pedofilne orientovaný. Viac TU.

Speváčka Lady Gaga sa ukázala úplne nahá. 27-ročná hviezda v prírode predvádza metódu cvičení Mariny Abramović, ktoré majú posilniť fyzické aj psychické prežívanie. Pozrite si VIDEO.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:30!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie