Skoro jasno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Petra Polnišová (37) všetkých sleduje, aj vás
Zdielať na
Hudba

Petra Polnišová (37) všetkých sleduje, aj vás

Voyeurizmus je posadnutosť pozorovaním. Uskutočňuje sa to bez vedomia pozorovanej osoby. K takýmto praktikám sa priznali aj slovenský herci a medzi nimi aj Peťa Polnišová.

Každý z nás je tak trochu malý "voyeur", čiže taký snoril, ktorý sleduje iných. Samozrejme pri všetkej počestnosti. A k zvedavcom patria aj známe tváre. "Keď som bol v Bulharsku, ešte na pionierskom tábore, tam sme chodili s kamarátmi špehovať. Sliedili sme okolo nuda pláže, všetci chlapci isto rozumejú, o čom teraz hovorím," priznáva herec Lukáš Latinák, ktorý sa ale bráni.

"Veď aj staré tetky na dedinách vždy vyzvedajú spoza plota, čo sa deje," dodáva s úsmevom. A pozor si dajte aj pred orlím zrakom herečky Peti Polnišovej. "Ja sa stále pozerám a všetko sledujem. Vidím aj za roh," prekvapuje Peťa.

Predstavte si, že aj herec Robert Jakab je nadšený voyeur. "Vo mne je veľký kus voyeura. Ľudia majú veľmi radi keď môžu pozorovať iných ľudí, a tí netušia, že sú sledovaní," prezrádza populárny slovenský herec.

Do kategórie zvedavec patrí aj Juraj Kemka. Ale on je skôr taký soft, čiže prirodzene zvedavý muž. "Od malička som taký bol, samozrejme nie som žiadny eštebák, to by mi bolo proti srsti. Ale dosť som zvedavý na svet okolo mňa," uvádza všetko na správnu mieru Juraj.

Snáď jediný, kto sa zvedavosťou nenechá strhnúť je Marián Miezga. "Keď som zistil, že darčeky nenosí darčeky, tak som ich doma nehľadal a nepátral po nich. Ja totiž milujem prekvapenia!"

A čo majú títo herci spoločné? Všetci herci si zahrajú v novom sitcome Kukátko, ktoré bude vysielať televízia JOJ. Máte sa na čo tešiť!

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:30!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie