Skoro jasno
18°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Jozef Vajda (58): Ženy po mne vždy túžili
Zdielať na
Hudba

Jozef Vajda (58): Ženy po mne vždy túžili

Jozef Vajda je stále v kurze, ženy, ale aj muži si ho všímajú. Úspech a dobrý výzor vždy ľudia závidia. Jožko je ale v pohode a nerieši to. Za pozornosť je vďačný.

Vraví sa, že kým sa o vás hovorí je dobre. A o Jozefovi Vajdovi sa nielen hovorí, ale si ho aj všetci všímajú. "Každého herca, ktorý robí v médiách, si všímajú ľudia. Čo už byt o bolo za herca keby ho nikto nepoznal? Ja som vďačný, že si ma ľudia všímajú hercov," priznáva Jožko. 

Pochopiteľne o niečo viac sa za ním otáčajú ženy. A doprajú mu aj slová chvály a obdivujú ho. No a Jožkovi sa to samozrejme páči. "Som typ muža, ktorý sa vždy páčil ženám. Som rád, že viac ženám a nie mužom. Je to pre mňa veľmi príjemné a vždy rád darujem podpis fanúšikom," dodal herec.

O niečo menej príjem né sú závistlivé pohľady mužov. Jozef to však nerieši ako chlap, ale ako gentleman. "V osobnom kontakte ľudia nedávajú moc často najavo negatívne názory. Ale keď už máte na to cit, zistíte, že niekto sa tvári síce milo, ale v srdci je neprajný. Keď to vycítite, tak radšej utekajte preč," radí Jožko, ktorý si zahral aj situačnej komédii televízie JOJ Hoď svišťom.

Herec je usmievavý, spokojný a šťastný a to želá každému. "Mám pocit, že momentálne mám s ľudmi vo svojom okolí dobré vzťahy. A to je príjemne a prajné," hovorí Jožko, ktorý je aj dabingový herec a svoj hlas prepožičal už množstvu televíznych postáv.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:30!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie