Jasno
16°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Beyoncé (32) schudla až 30 kíl! Je za tým choroba?
Zdielať na
Hudba

Beyoncé (32) schudla až 30 kíl! Je za tým choroba?

Americkej speváčke Beyoncé môže jej postavu závidieť ktorákoľvek modelka. Avšak po pôrode sa za svoje telo hanbila. Rozhodla sa preto schudnúť a to poriadne!

Kráska Beyoncé vraj dva roky po pôrode dcéry Blue Ivy schudla takmer 30 kilogramov! O prijímaní vlastného tela a zatiaľ najnovšom albume porozprávala vo štvrtom krátkom dokumentárnom filme s názvom Liberation, ktorý zverejnila na portáli YouTube po vydaní spomínanej štúdiovky.

"Bola som si vedomá toho, že ukazujem svoje telo. Mala som 88 kilogramov, keď som porodila. Zhodila som 30 kilogramov. Na tom, aby som získala späť moju postavu som ťažko pracovala. Chcela som, aby som mohla svoje telo ukazovať ostatným," prezradila v rozhovore speváčka, ktorá sa volá celým menom Beyoncé Giselle Knowles-Carter.

Podľa nej, chcela ukázať, že napriek tomu, že porodila, môže získať svoju dokonalú postavu späť. Môžete sa cítiť sexi aj keď máte dieťa. "Za moju sexuálnu stránku sa nehanbím. Sexualita je sila, ktorá je v každom z nás," vyhlásila Beyoncé.

Hoci sa interpretka nehanbí rozprávať aj o intímnych témach, singel Partition, ktorého text z veľkej časti improvizovane spracovala sama, sa vraj svojim najbližším bála prehrať. "Potom, ako som tú pieseň nahrala, som bola naozaj zaskočená, pretože som v nej rozprávala hlúposti. Povedala som si :Toto nemôžem pustiť manželovi! A ešte stále som ju neprehrala mojej mame. Určite by sa na mňa nahnevala," dodala spevácka hviezda. Viac si prečítajte TU.

Beyoncé koncertovala už aj na Slovensku! Bratislava bola jej treťou zastávkou na turné s názvom The Mrs. Carter Show. Pozrite si záznam z koncertu! Viac TU.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:30!

Zdroj: topstar.sk/SITA

Zdielať na

Najčítanejšie